Diari Més

Missatgeria

Tanquen l'oficina de Correos d'El Corte Inglés per motius econòmics

La sucursal de Tarragona és una de les que han hagut d’abaixar la persiana en els darrers dies

Gent fent cua a l'oficina de Correos ubicada a la plaça Corsini de Tarragona.

Tanquen les oficines de Correos d'El Corte Inglés per motius econòmicsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’oficina de Correos que estava ubicada a la primera planta d’El Corte Inglés de Tarragona ha abaixat la persiana. Fa uns dies que ja no està operativa i el motiu és ben senzill: l’economia mana. Aquest mitjà s’ha posat en contacte amb la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos per preguntar pel tancament i la resposta ha estat que «la instal·lació d’oficines de Correos en els centres comercials d’El Corte Inglés va ser un projecte conjunt de les dues entitats amb l’objectiu de valorar si era factible o no aquest model d’oficines». «Finalment, després del temps que han estat obertes al públic aquest tipus d’oficines, els resultats no han estat els que s’esperaven i, per això, s’ha decidit tancar-les», detallen.

De fet, el tancament no tan sols s’ha produït a la ciutat tarragonina sinó que, tal com detallen des de Correos, «també ha estat a altres ciutats en les quals, com és el cas de Tarragona, tenen un nombre suficient d’oficines de Correos per a atendre a la població».

Aquest és un dels motius pels quals es formen cues a l’única oficina que hi ha ara mateix oberta al centre de la ciutat, a la plaça Corsini. Allí, la gent ha d’esperar al carrer també a causa de la distància de seguretat establerta dins de les oficines i de l’aforament, que s’ha vist reduït arran de la pandèmia del coronavirus.

Els barris de Tarragona compten amb quatre sucursals més de Correos. Sant Pere i Sant Pau i Torreforta tenen oficines que obren tant al matí com a la tarda, mentre que les de Bonavista i Sant Salvador estan operatives durant els matins.

tracking