Diari Més

Congregacions

La Sang presenta el número 37 de la seva revista a Natzaret

Manuel Zamora Negrillo serà el presentador

Viacrucis de la Sang, durant la Setmana Santa de Tarragona de l'edició de l'any passat, pels carrers de la Part Alta.

La Congregacio de la Sang de Tarragona aprova els nous estatuts i obre la porta a la presència de donesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Tarragona oferirà demà divendres, dia 3 de juliol, la presentació del número 37 de la revista La Sang. L’acte s’emmarca dins de les activitats programades amb motiu del 475è aniversari de la fundació de la congregació tarragonina i s’iniciarà a les 20 hores a la seva seu de la plaça del Rei, l’església de Natzaret. La presentació comptarà amb la participació de Manuel Zamora Negrillo, director del Secretariat Diocesà de Confraries i Germandats de Barcelona. A conseqüència de les mesures de seguretat vinculades a la pandèmia de la COVID-19, l’aforament serà limitat, segons va indicar la congregació i els assistents hauran de portar una mascareta. L’acte finalitzarà amb l’entrega de la revista a les persones presents.

La d’enguany és una edició extraordinària de la revista. L’entitat va dir que supera les 160 pàgines. La congregació va informar, per altra banda, que aquest fet «encareix i dificulta el seu enviament» a les bústies dels domicilis dels congregants, fet que suposa «una despesa elevada per a l’entitat». En aquest context, la Sang va afegir que, aquest any, la congregació «ha d’afrontar una dràstica reducció de subvencions a causa de la pandèmia».

Per facilitar l’entrega de la revista, la congregació obrirà les portes de l’església de Natzaret del dia 6 al 10 de juliol, entre les 18 i les 20 hores, «per tal que tots els congregants puguin passar a recollir el seu exemplar i el dels seus familiars», va ressaltar. En el cas dels congregants que no puguin recollir la revista de manera presencial, aquests hauran de posar-se en contacte amb la congregació en els mateixos dies i franja horària anunciats. El mecanisme es pot consultar al web de la congregació.

Amb la presentació de la revista, l’entitat «reinicia els actes commemoratius del 475è aniversari, adaptant-los a la nova situació». La Sang va informar que les activitats que la pandèmia va obligar a suspendre, primer, i a reprogramar, després, es faran fins al pròxim mes de setembre, sempre que les circumstàncies que envolten la COVID-19 no forci la introducció de noves modificacions.

La previsió és que els actes del 475è aniversari de la fundació finalitzin el 22 de novembre amb una processó pels carrers de la Part Alta. En la vigília, l’església de Natzaret serà escenari d’una de la representació de la passió de Jesucrist per la Moixiganga de Tarragona.

tracking