Diari Més

Santa Tecla 2020

L'actriu tarragonina Agnès Busquets, pregonera de les festes de Santa Tecla

És neta de l'actor i periodista Josep Maria Tarrasa, qui va crear Maginet Pelacanyes

Agnès Busquets porta molts anys al 'Polònia' i ha treballat en sèries com 'Sagrada Família'.

L'actriu tarragonina Agnès Busquets, pregonera de les festes de Santa TeclaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu tarragonina Agnès Busquets serà l'encarregada de pronunciar el pregó de les festes de Santa Tecla, el proper 21 de setembre.L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, li va anunciar ahir mateix, expressant-li la seva voluntat d’escollir una dona jove i vinculada amb el món cultural, així com lligada estreta i emocionalment a la seva ciutat natal.

L’Agnès Busquets Tarrasa (Tarrragona, 1976) viu i treballa a Barcelona. Només acabar la llicenciatura d’Art Dramàtic a l’Institut del Teatre ja va entrar a formar part de Col·lectiu de Teatre Necessari Trono Villegas de Tarragona, amb qui va participar en diversos espectacles i amb qui sempre ha tingut una vinculació molt especial. Busquets porta molts anys treballant a la primera línia de la interpretació a través dels seus personatges que fa al programa Polònia des de fa més d’una dècada, així com de moltes d’altres interpretacions al teatre i a la televisió. Ha treballat en obres i sèries tan destacades com Pel davant i pel darrera, Homes o 39+1 i Sagrada Família, respectivament.

La pregonera és neta del conegut actor i periodista Josep Ma Tarrasa (Tarragona, 1913-1996), qui va ser director de Ràdio Tarragona i el creador del famós Maginet Pelacanyes.

El pregó des del balcó

L'acte del pregó d’aquest any seguirà el format iniciat el 2019 on el pregoner surt al balcó i pronunciar les seves paraules dirigint-se a la ciutat. Enguany s’haurà d’adaptar a les exigències sanitàries i molt probablement la plaça de la Font tindrà un aforament limitat, amb el públic assegut i amb invitació prèvia.

tracking