Diari Més

Policial

Detingut un jove per un robatori al mes d'abril en un pis a la Part Alta

El noi de 19 anys va intentar forçar la finestra d’un habitatge del carrer Ferrers però en veure’s sorprès va fugir del lloc

Els fets s'han produït en un centre comercial de Barcelona.

Mossos d'Esquadra, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 19 anys, de nacionalitat algeriana i veí de Reus, ha estat detingut a Tarragona la nit de dilluns com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. La detenció d’ahir és el resultat d’una investigació policial iniciada arran de la denúncia d’un veí del carrer Ferrers de Tarragona que va explicar a la policia que entre el 10 i el 20 del mes d’abril va patir un intent de robatori. Sobre les dues de la matinada es trobava dormint quan va sentir sorolls provinents de la terrassa.

En anar a veure què passava va trobar un individu que intentava trencar el vidre per accedir-hi. Quan el jove es va veure sorprès va marxar del lloc. Posteriorment, es va comprovar que el lladre hauria utilitzat una escala metàl·lica per pujar a la terrassa i també es va trobar un martell.

Després de diverses gestions a partir de la descripció del lladre van permetre als mossos identificar el presumpte autor dels fets. Es tractava d’un jove amb tres antecedents policies per delictes contra el patrimoni.

Ahir, agents de la Unitat d’Investigació de Tarragona van localitzar i detenir el jove al carrer Ferrers de la Part Alta. El detingut passarà a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona durant les properes hores.

tracking