Diari Més

Policial

Detinguts per intentar robar en un pis a la plaça dels Sedassos escalant per la façana

Les detencions s'han fet aquesta setmana en un dispositiu al voltant d’un bloc de pisos ocupats al carrer dels Ferrers

Imatge d'arxiu de la plaça dels Sedassos.

plaça dels SedassosCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes de 19 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona, van serdetinguts els passats dies 22 i 23 de juny com a presumptes autors d’un delicte de temptativa de robatori amb força i un d’entrada a habitatge aliè.

Els fets es remunten a la matinada del passat 3 de maig d’enguany quan una patrulla va identificar dos homes perquè suposadament havien intentat ocupar un pis a la plaça dels Sedassos de Tarragona, després d’escalar per la façana de l’edifici i accedir-hi a través d’una finestra.Prèviament havien accedit a un altre habitatge del mateix bloc.

El passat dilluns, sobre les 19.00 hores, els Mossos d’Esquadra van muntar un dispositiu policial al voltant d’un bloc de pisos ocupats il·legalment al carrer dels Ferrers. En aquest operatiu, en què hi van participar diverses unitats dels cos, es van identificar un total de 25 persones. La primera de les detencions s’emmarca dins del dispositiu i la segona al dia següent, quan els investigadors van localitzar al segon dels implicats.

Les gestions d’investigació van permetre comprovar que la veritable intenció dels dos detinguts era la d’accedir al pis superior per entrar-hi a robar.

Justament a la Part Alta de Tarragona, s’està actuant coordinament amb la Guàrdia Urbana en el marc del Vibio, un Pla Integral de Seguretat per prevenir, entre altres, el tràfic de drogues i els delictes contra el patrimoni.

El detinguts van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona qui va decretar per ambdós la seva llibertat amb càrrecs.

tracking