Diari Més

Successos

Detinguda una persona i diversos identificats per la baralla multitudinària del Serrallo

L’Ajuntament de Tarragona, que es personarà com acusació particular, treballa per erradicar els focus de delinqüència que s’han instal·lat al barri

La baralla es va produir

Detinguda una persona i diversos identificats per la baralla multitudinària del SerralloGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut una persona i n’ha identificat diverses per la baralla multitudinària que es va produir el passat dilluns al barri del Serrallo. Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han incrementat la presència policial a la zona en un dispositiu conjunt que es mantindrà durant les properes setmanes.

L’Ajuntament de Tarragona es personarà com a acusació particular, segons ha explicat l’alcalde Pau Ricomà, que ha afegit que «hi haurà tolerància zero amb les actituds violentes de les persones implicades, que es creuen que poden actuar amb total impunitat».

El batlle assegura que està en contacte constant amb els veïns de del Serrallo i que els diferents departaments del consistori treballen «per eradicar els focus de delinqüència que s’han instal·lat al barri al voltant de la casa ocupada coneguda com a Rancho Grande». «Centrarem tots els esforços per posar fi a l’ocupació delinqüencial sense deixar d’atendre aquells casos d’ocupació social que també conviuen en el mateix edifici», ha assegurat Ricomà.

Des del govern tarragoní remarquen la imoportància de denunciar les ocupacions il·legals dels immobles, la major part dels quals són propietat de bancs. En aquest sentit, l’equip de govern ha iniciat una ronda de reunions amb els diferents bancs propietaris per instar-los a actuar i buscar solucions definitives per els habitatges que mantenen buits.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han incrementat també la pressió policial entorn del carrer Ferrers a la Part Alta, on s’han produït alguns episodis de delinqüència al voltant d’un edifici ocupat. En aquest cas, la propietat de l’edifici ja ha fet la corresponent denúncia per l’ocupació il·legal.

tracking