Diari Més

Revetlla

La Guàrdia Urbana de Tarragona multa vuit persones que volien fer foc al Bosc de la Marquesa

A la Vall de l’Arrabassada es va dissoldre una concentració de cent persones

Imatge d'arxiu del Bosc de la Marquesa de Tarragona.

Enxampen un grup de joves de Barcelona acampant il·legalment al Bosc de la MarquesaWikiloc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha imposatuna multa a vuit persones que volien fer foc al Bosc de la Marquesa, un espai protegit, en una nit de Sant Joan que ha transcorregutamb normalitat a la ciutat, fins al punt que el regidor del govern municipal d’Educació, Ocupació, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Manel Castaño ha posatla nota «d’excel·lent» al comportament majoritari dels ciutadans.

A Tarragona, les platges van estar tancades des de les 20 hores de la tarda de dimarts i es van tallar els accessos als vehicles. Castaño va fer ruta amb la Guàrdia Urbana fins a dos quarts de dotze de la nit. El regidor ha informat aaquesta redacció que «les platges estaven buides i les terrasses amb la meitat de la seva ocupació». Castaño ha remarcatque «el compliment de les normes per part de la gent va ser impressionant i si algun veí s’apropava a les platges amb el seu vehicle, en rebre informació dels agents donaven la volta».

Concentració de cent persones

A més de les sancions a les persones que volien fer foc al Bosc de la Marquesa, la Guàrdia Urbana va intervenir en una concentració d’un centenar de persones en un espai verd de la Vall de l’Arrabassada, que es va dissoldre a requeriment dels agents.

Per altra banda, la Guàrdia Urbana va frustrar l’intent de fer una foguera a Riu Clar i va ordenar que s’apagués la que es feia en un xalet localitzat en la partida de la Budellera. «Els veïns ens van alertar que veien fum», ha ditCastaño, qui ha afegitque tot i la baixa afluència de persones a les platges, «algunes que volien posar una taula a l’arena van desistir, dient que desconeixien que aquest any estava prohibit».

tracking