Diari Més

El Camp de Tarragona registra 8 nous positius en COVID-19 en les darreres 24 hores

D'altra banda, s'han donat 3 altes hospitalàries

Imatge de l'Hospital Joan XXIII, on s'ha adaptat la zona C de la sisena planta per casos de COVID-19.

Santa Tecla i Joan XXIII adapten part d'una planta per casos de coronavirusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp de Tarragona ha enregistrat vuit nous positius en COVID-19 en les darreres 24 hores fins a arribar a la xifra de 2.179 contagis des de l'inici de la pandèmia. La xifra d'altes hospitalàries ascendeix a 1.090 després de sumar-ne tres noves i la de defuncions es manté en 397.

Les Terres de l'Ebre, d'altra banda, no ha registrat cap nou contagi, alta hospitalària ni defunció i, per tant, les xifres de la regió del sud es mantenen en 335, 129 i 45, respectivament.

Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 70.333casos positiusacumulatsde coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.126 persones han estatingressadesde gravetat; actualment són 62. A més, 1.124professionals de residènciesestan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 39.287altes hospitalàriesde persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a lesresidènciesde gent gran, un total de 14.913 persones han estat confirmades com apositiusde coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirusdifunts. Són un total de 12.506 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.827 han mort a uncentre hospitalari o sociosanitari, 4.091 a unaresidènciai 793 aldomicili. Els casos restants són casosno classificablesper manca d’informació.

tracking