Diari Més

Municipal

Surt a concurs la redacció del projecte del carrer Orosi de Tarragona

El pressupost és de 14.900 euros i el termini per presentar les propostes finalitza el 6 de juliol

Estat actual del carrer Orosi.

Surt a concurs la redacció del projecte del carrer Orosi de TarragonaMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació la redacció del projecte de remodelació del carrer Orosi, en el tram compres entre el carrer d’Apodaca i Comerç, que prioritza l'espai destinat als vianants. El projecte contempla que les voreres estiguin a la mateixa alçada que la calçada; substituirel cablejat elèctric aeri per un de soterrat, el canvi de la canonada d’aigua de fibrociment; i la desaparició de les places d’aparcament de vehicles actualment existents.

«La remodelació integral del carrer Orosi, que és la porta d’entrada a la ciutat des de l’estació del ferrocarril, ha de ser l’inici de la transformació i reactivació social i econòmica de la Part Baixa», han explicat el conseller de Territori, Xavi Puig. La iniciativa forma part del Pla Integral de la Part Baixa que l’Ajuntament de Tarragona està elaborant.

El pressupost per a la redacció del projecte és de 14.900 euros més IVA i el termini per presentar les propostes finalitza el 6 de juliol. Després s’adjudicarà i el termini per a redactar-lo serà de 4 mesos. A continuació, l’Ajuntament l’haurà d’aprovar i treure’l a concurs per a la seva execució.

tracking