Diari Més

Tradició

La Casa de Andalucía confia a fer el conegut com a 'Rocío chico' a la tardor

El tradicional Tridu ha començat avui dijous a la parròquia de Santa Tecla de Campclar i continuarà demà divendres i dissabte a Bonavista i Torreforta

Imatge de la celebració d'avui dijous a la parròquia de Santa Tecla de Campclar.

La Casa de Andalucía confia a fer el conegut com a 'Rocío chico' a la tardorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Casa de Andalucía de Tarragona i Provincia confia a poder dur a terme el pròxim octubre el conegut com aRocío chico, després de no poder realitzar la que hauria estat 41a edició de la romeria a causa de la pandèmia de la COVID-19. Per aquest fet, l’entitat ha modificat la celebració del tradicional Tridu, que ha començat avui dijous a la parròquia de Santa Tecla de Campclar i continuarà demà divendresi dissabte a les de Bonavista i Torreforta, respectivament. La presidenta de la Casa de Andalucía, Charo García, ha manifestat que «no hem portat la imatge de la Verge del Rocío, però sí elsin pecao», un estandart amb la imatge de la Mare de Déu.
García ha explicat que tots els anys «fem el Tridu una setmana abans de la romeria, però aquest els mossens ens van dir de fer-lo a Santa Tecla, Santa Maria Assumpta i Sant Josep Obrer, amb una jornada en cada una de les esglésies, i per això ho fem ara». La Casa de Andalucía tenia previst dur a terme la romeria el passat cap de setmana.
García ha informat que l’entitat treballa en l’organització d’una missaa inicis de juliol al recinte de la Pineda on es concentren els participants en la romeria. Aquest any les activitats se celebren sota l’anunciatRocío de luz, «que vol dir que fem activitats més espirituals que les que es fan en el camí». García ha remarcat que, per la COVID-19, «hem fet 6.000 mascaretes sanitàries i 6.000 bates».
tracking