Diari Més

Lleure

Els centres cívics de Tarragona oferiran una vintena d'activitats aquest estiu

Les inscripcions començaran el proper dilluns 22 de juny

Imatge d'arxiu del Centre Cívic de Llevant.

El Centre Cívic de Llevant ampliarà el seu horari a l'abrilAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix una vintena

d'activitats per aquest estiu. Normalment, durant el període estiuenc no s'oferia cap oferta però després de tres mesos de confinament, la Conselleria de Ciutadania ha decidit proposar activitats exteriors. Entre l'oferta hi ha ioga, TxiKung, balls llatins sense parella, ceràmica, taitxí o sketchingurbà. Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions començaran el proper dilluns 22 de juny a les 9 hores.

En total s’ofereixen 310 places, ja que les activitats presencials han reduït la seva capacitat en quant a places i a aforament. Per aquest motiu, les inscripcions són limitades a un màxim de 2 activitats per persona. Aquesteses realitzaran a través del web https://www.tarragona.cat/centrescivics/ del 22 al 30 de juny.

Per delimitar els espais als participants, l’artista Berta Artigal està fent una intervenció artística al terra dels patis dels centres cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Llevant que permetrà a la gent conèixer en tot moment quin espai pot ocupar.

Les activitats d’estiu formen part de la recalendarització d’algunes que no es van poder realitzar durant la campanya Hivern -Primavera 2020.

Segons ha explicat laconsellera de Ciutadania, Carla Aguilar- Cunill, actualment, l’equip administratiu de la Xarxa de Centres Cívics està treballant per fer la devolució a totes les persones inscrites en aquesta campanya.

tracking