Diari Més

Unes pedres soltes amenacen de caure sobre l'autovia A-7

Veïns d’aquest nucli residencial de la ciutat han advertit del perill que suposa la presència de les pedres

Pedres que poden caure sobre la calçada de l'autovia.

Unes pedres soltes amenacen de caure sobre l'autovia A-7Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes pedres soltes localitzades a la part superior d’un talús de l’autovia A-7 al seu pas per la ciutat de Tarragona suposen un perill per als vehicles que circulen en sentit sud. Les pedres estan soltes per motius que es desconeixen i el risc que es produeixi un despreniment és elevat. La zona de l’autovia afectada es troba al final d’un pont elevat per a vianants que travessa la carretera d’un a l’altre extrem, que enllaça l’avinguda de Catalunya amb el carrer Josep Maria Casas de Muller, a la zona coneguda com a Tarragona2, a través del Camí de l’Àngel.

Veïns d’aquest nucli residencial de la ciutat han advertit del perill que suposa la presència de les pedres que, a més, estan localitzades en un punt força elevat amb relació al traçat de l’autovia. Aquest fet podria ser especialment greu si ocorre un despreniment, a conseqüència de l’alçada, segons van explicar a aquesta redacció.

En opinió dels veïns de la zona que van expressar la seva preocupació, la presència de les pedres soltes i que responen a diverses mides es va detectar fa dues setmanes. Les diferents unitats es troben a la part superior d’un talús que es va encimentar per evitar, precisament, la caiguda de terra i de pedres sobre els vehicles que es desplacen per l’autovia en sentit sud. El sector de carretera afectat es va construir als anys setanta del segle passat i està localitzat en les proximitats dels Quatre Garrofers, on, en el sentit contrari de la marxa, hi ha un carril d’accés a l’autovia i un de sortida.

tracking