Diari Més

El Nàstic no pot fallar amb l'organitzador

Ribelles i Miranda són els dos únics migcampistes que hi ha a la plantilla i arribarà un fitxatge que serà la gran aposta de l’estiu

Fran Miranda serà una de les peces bàsiques del Nàstic la pròxima temporada.

El Nàstic no pot fallar amb l'organitzadorGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona no pot fallar a l’hora de contractar el centrecampista que ha de marcar les diferències. El club grana no es pot permetre el luxe d’equivocar-se en el moment d’anar a per totes en el que ha de ser el fitxatge estrella del mercat d’estiu, que encara no ha començat. El migcampista que ha d’arribar serà bàsic en el joc d’un Toni Seligrat que té pràcticament perfilada la seva plantilla i que sap que, la temporada 2020-21, ha de ser, sí o sí, la de l’ascens a Segona Divisió A.

El Nàstic té clares les seves prioritats. Ha de contractar dos porters (un d’ells sub-23), un lateral esquerre (sempre que no es quedin amb un Sergi Cardona que creix a pas de gegant), dos centrecampistes (un d’aquests, sub-23) i Fran Carbia. Aquí, en principi, s’han d’acabar les altes. De moment, ja hi ha un jugador tancat, com és Marc Trilles, central que s’ha compromès amb el Nàstic després de finalitzar contracte amb el Lleida Esportiu. Després, tocarà donar baixes i rescindir algun contracte d’algun futbolista que no comptarà de cara a la pròxima temporada.

El cas del futbolista del centre del camp és molt especial, ja que al Nàstic li està costant en les darreres temporades trobar aquell jugador que doni personalitat a la zona més important del terreny de joc i que, a més, aquest futbolista tingui continuïtat. El darrer cas de jugador que no va acabar de triomfar és Javi Márquez. L’esquerrà, que no va acceptar l’oferta de renovació plantejada pel club grana, no va tenir sort amb les lesions i, a més, un accident de trànsit també el va mantenir apartat dels camps de futbol.

David Rocha

L’últim centrecampista que es recorda a Tarragona amb personalitat i lideratge és David Rocha. El futbolista cacereny va ser un dels grans responsables del darrer ascens grana a Segona Divisió A i, gràcies al seu criteri i, sobretot, a l’ajuda dels seus companys i a la genialitat de Vicente Moreno, el Nàstic va crear una marca que va acabar amb el retorn a la professionalitat. Altres migcampistes que van deixar empremta en els darrers anys són Pape Diop o Abel Buades, per a posar-ne dos exemples, encara que és necessari anar molt enrere en el temps per a aconseguir recordar-los.

Miki Muñoz

El Nàstic, ara mateix, compta amb dos centrecampistes en nòmina. Un d’ells és Fran Miranda i, l’altre, Javier Ribelles. El tercer podria haver estat Miki Muñoz, futbolista del Burgos. Tot i l’interès del Nàstic, els burgalesos s’han assegurat el seu concurs de cara a la temporada vinent, de forma que ha quedat descartat.

El club grana està treballant amb diverses opcions, però el que té clar és que no hi ha cap tipus de pressa. Si el campionat de Lliga de Segona Divisió B no comença fins a mitjans del mes d’octubre, no té sentit anar amb presses, que, en el tema del futbol, també són males conselleres.

tracking