Diari Més

Policial

Detenen una parella a la Part Alta per vendre droga des de dins el cotxe en presència del seu nadó

Els agent van decomissar més de 450 euros, 57 grams de marihuana, més de 335 grams d’haixix i 16 grams de cocaïna

Dos agents, un de Mossos i un de Guàrdia Urbana, davant la Catedral.

dispostiu Vibio, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana, Tarragona, part altaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial del Camp de Tarragona, van detenir ahir un home i una dona, de 35 i 36 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

La detenció s’emmarca dins del Vibio, un Pla Integral de Seguretat que preveu un conjunt d’actuacions policials a la zona històrica i comercial de la Part Alta de Tarragona per part d’agents uniformats i de paisà per prevenir, entre altres, el tràfic de drogues i els delictes contra el patrimoni.

Així, pels volts de les 18 hores, els agents van observar una operació de compravenda de droga al passeig Sant Antoni i, en apropar-se, van confirmar que el venedor, acompanyat d’una dona i un nadó, havia fet un passi de cocaïna des de l’interior del seu vehicle. Durant les identificacions el conductor va llençar diverses peces d’haixix per la finestra i va intentar ocultar un embolcall de cocaïna.

Finalment, en l’escorcoll es van localitzar dues bosses de plàstic amb marihuana sota un dels seients del vehicle, mentre que el conductor no va tenir temps d’amagar els dos-cents euros que havia obtingut en aquell mateix passi.

Els agents van finalitzar la seva actuació amb la intervenció de més de 450 € i el decomís d’uns 57 grams de marihuana, més de 335 grams d’haixix i 16 grams de cocaïna.

Està previst que els detinguts passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona en les properes hores.

tracking