Diari Més

Medi Ambient

El Pont del Diable celebra aquest cap de setmana el Dia Mundial del Medi Ambient

Els visitants podran gaudir d'una visita guiada nocturna, sopar a l'aire lliure i un tast de vins

Pont del Diable

Caminant des de Constantí fins al Santuari del Llorito passant pel Pont del DiableAjuntament de Tarragona / Alberich Fotògrafs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pont del Diable celebra aquest cap de setmana el Dia Mundial del Medi Ambient amb activitats nocturnes programades per divendres i dissabte, coincidint amb la lluna plena. Els visitants podran gaudir d'una visita guiada nocturna, sopar a l'aire lliure i un tast de vins a la Casa del Guarda. El preu és de 30 euros per persona ical fer la reservar al 675 85 37 22. La visita també es pot fer sense sopar.

Un dels al·licients d'aquestes visites guiades serà la identificació dels animals nocturns de la zona, també s'explicaran curiositats sobre la lluna plena i la llegenda del Pont del Diable.

El divendres 5 de juny a les 18 hores es presentarà a l'aqüeducte de les Ferreres el manifest #HealthyRecovery de la mà de la consultoria tarragonina especialitzada en medi ambient i concessionària del ParcEcohistòricdel Pont del Diable,LimoniumSL, que reclama que es tinguin en compte aspectes mediambientals durant la fase de recuperació de la pandèmia del coronavirus.

tracking