Diari Més

Medi Ambient

Ecologistes en Acció «premia» IQOXE i el Departament d'Empresa per contribuir a la destrucció del medi ambient

L'entitat els concedeix els premis Àtila i també premia amb el Cavall d'Àtila a l'ACA coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient

Imatge de la planta química d'IQOXE el dia després de l'explosió del passat 14 de gener.

IQOXE presentarà un altre ERTO que haurà de negociar amb els sindicatsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ecologistes en Acció de Catalunya ha decidit concedir els seus premis Àtila i Cavall d'Àtila a l'empresa IQOXE, el Departament d'Empresa i l'Agència Catalana de l'Aigua per la seva contribució a la destrucció del medi ambient. L'entitat els anuncia des de 1992 coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra divendres. D'entre els candidats, el jurat ha triat IQOXE i el Departament d'Empresa per no portar a terme la seva activitat amb seguretat, per les seves contínues incidències, per la mala gestió de l'accident del 14 de gener i per permetre la reobertura de l'activitat i la «falta de control administratiu».
Pel que fa a l'ACA, guardonat amb el premi Cavall d'Àtila, Ecologistes en Acció destaca diverses actuacions a la riera d'Arbúcies, a la Tordera i altres indrets aprofitant el confinament, «aprofitant la dificultat de seguiment de la ciutadania i ometent les demandes i advertències dels grups ecologistes».
tracking