Diari Més

Deu positius nous per coronavirus i tres altes a Tarragona

Ni el Camp de Tarragona ni les Terres de l'Ebre han registrat cap defunció nova per Covid-19

Una imatge d'arxiu del centre hospitalari reusenc.

La FUNCA s'integra a l'Hospital Sant Joan com un servei mèdic mésGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut de la Generalitat ha actualitzat les dades de coronavirus de Catalunya i en el cas de la regió sanitària del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre les dades són força positives amb zero morts, tres altes i deu contagis en les darreres 24 hores.

Per regions sanitàries, el Camp de Tarragona es manté en 384 defuncions, i incrementa fins a 2.084 els contagis, deu més que ahir. Pel que fa a les altes, arriba a les 990 amb 3 curats nous. En el cas de les Terres de l'Ebre, les xifres no varien respecte ahir i es mantenen en 44 defuncions, 325 contagis i 127 altes.

Catalunya

En l'àmbit global de Catalunya, les funeràries han declaratun total de 12.333 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos, deu més respecte ahir. D’aquestes, 6.742 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.053 a una residència i 784 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 67.461 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya, dels qualsun total de 4.070 persones han estat ingressades de gravetat i actualment en queden 138. A més, 1.866 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 38.390 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 14.014 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

tracking