Diari Més

Dues defuncions i set contagis nous per Covid-19 a Tarragona

Les morts s'han repartit entre la regió sanitària Camp de Tarragona i la Terres de l'Ebre, mentre que els contagis es concentren a la primera

Imatge de l'Hospital Joan XXIII, on s'ha adaptat la zona C de la sisena planta per casos de COVID-19.

Santa Tecla i Joan XXIII adapten part d'una planta per casos de coronavirusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut ha informat que la demarcació de Tarragona ha registrat dues defuncions i set contagis nous per Covid-19. En concret, la regió sanitària Camp de Tarragona ha tingut un èxitus nou, que situa la xifra total en 384, i les Terres de l'Ebre un altre que suma 44 defuncions en total.

Pel que fa als contagis, les Terres de l'Ebre es mantenen en els 325 mentre que el Camp de Tarragona suma set casos nous que situen la xifra en 2.074 contagiats des de l'inici de la pandèmia. Finalment, quant a les altes, les Terres de l'Ebre es mantenen en les 127 i el Camp de Tarragona en suma una de nova i se situa en les 987.

Catalunya

En l'àmbit global de Catalunya, les funeràries han declaratun total de 12.323 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos, 34 defuncions més respecte a ahir. D’aquestes, 6.740 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.048 a una residència i 783 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 67.233 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya, ambun total de 4.069 persones ingressades de gravetat, de les quals en queden 149. A més, 1.940 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 38.256 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.987 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

tracking