Diari Més

La regió sanitària Camp de Tarragona suma vuit casos nous per coronavirus

En les darreres hores, ni el Camp de Tarragona ni les Terres de l'Ebre han registrat cap defunció ni cap alta nova

L'Hospital Joan XXIII continuarà amb l'activitat sanitària habitual en què és especialista a més d'ingressar casos de coronavirus.

Els casos de COVID-19 seran ingressats a l'Hospital Joan XXIII i al Sant Joan de ReusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut de la Generalitat ha actualitzat les dades de Covid-19 de Catalunya i les xifres al tarragonés conviden a l'optimisme. En les darreres 24 hores, s'han detectat vuit casos nous de coronavirus i cap defunció ni tampoc cap alta, segons les dades de Salut. Cal recordar, que en el cas de la regió sanitària Terres de l'Ebre no queda cap pacient hospitalitzat per aquesta malaltia.

Així doncs, les defuncions es mantenen en 426, 43 a les Terres de l'Ebre i 386 al Camp de Tarragona. Pel que fa als contagis, des de l'inici de la pandèmia, la demarcació ha registrat 2.392 casos, 2.067 al Camp de Tarragona i 325 a l'Ebre. Finalment, respecte a les altes, es mantenen les 1.113, 983 a Tarragona i 127 a l'Ebre.

Catalunya

En l'àmbit global de Catalunya, les funeràries han declaratun total de 12.289 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos, nou més que en el balanç d'ahir. D’aquestes, 6.706 han mort a uncentre hospitalari o sociosanitari, 3.965 a unaresidènciai 777 aldomicili. Els casos restants són casosno classificablesper manca d’informació.

Fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 67.083 casos positiusacumulatsde coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya, amb un total de 4.067 persones han estatingressades de gravetat, i actualment en queden 155. A més, 1.973professionals de residènciesestan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 38.192altes hospitalàriesde persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a lesresidènciesde gent gran, un total de 13.952 persones han estat confirmades com apositiusde coronavirus.

tracking