Diari Més

Policial

Els Mossos resolen un cas en un concessionari d'alta gamma en mig dia

L’home va robar-hi un telèfon mòbil

La comissaria dels Mossos, en una imatge d'arxiu.

Els Mossos resolen un cas en un concessionari d'alta gamma en mig diaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant la matinada del passat dijous, les instal·lacions de Lexus Tarragona, l’únic concessionari oficial d’aquesta marca de vehicles d’alta gamma a la província, van patir un acte vandàlic que va quedar resolt en poques hores gràcies a la ràpida actuació dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Camp Clar, a Tarragona. La diligència de l’equip d’investigació es va manifestar tan bon punt van tenir constància dels fets, desplaçant-se ràpidament fins al concessionari per fer-hi les comprovacions oportunes i precintar-lo. Tot seguit, es van personar al domicili del propietari del concessionari per notificar-li el que havia succeït. A primera hora del matí, l’equip de la policia científica va acudir al lloc dels fets, i va dur a terme tots els processos pertinents al peritatge de les proves que es van recollir al concessionari (incloent les vídeo-gravacions).

Amb tota la informació obtinguda, es va procedir a l’activació d’una unitat d’investigació i seguiment que va localitzar el presumpte delinqüent poc abans de les 12 del migdia. L’home havia sostret un terminal mòbil de les instal·lacions i el dispositiu duia activada una aplicació d’ubicació. Per això el van poder geolocalitzar en poques hores, ja que a més, l’autor portava el mòbil a sobre quan va ser detingut.

Consultats per aquestes informacions, els responsables de Lexus Tarragona han agraït la ràpida i eficaç actuació de l’equip dels Mossos d’Esquadra que va participar en la resolució dels fets, la seva absoluta implicació en el procés i la ràpida actuació que va precipitar la resolució del cas. «És un orgull veure el bon treball dels agents en pro de la seguretat ciutadana. Estem molt agraïts als Mossos d’Esquadra de Tarragona per resoldre aquest incident de manera tan eficaç. Gràcies a ells tot va quedar en un bon ensurt.»

tracking