Diari Més

Mobilitat

Dilluns entra en funcionament la línia L42 de l'EMT per unir el centre amb el Complex Educatiu

La L41 modifica el recorregut per establir parada a l'Hospital Joan XXIII mentre duri la crisi pel coronavrus

Pla obert de desenes d'autobusos a cotxeres, amb diversos treballadors de l'EMT de Tarragona davant, en la primera aturada parcial de la vaga. Imatge del 8 de maig de 2018

Tarragona, vaga, aturades, EMT, parcial, autobusos, aturada, comitèACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim dilluns, 1 de juny, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) posa en funcionament la línia L42 que uneix el centre la ciutat (Via Roma) amb el Complex Educatiu de Tarragona. La mesura sorgeix de la voluntat de «donar resposta a les necessitats de la ciutadania, ja que dilluns es reprèn part de l’activitat lectiva dels centres educatius», explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny. Els autobusos de la L42 circularan en horari no lectiu.

D'altra banda,i excepcionalment, mentre duri la situació d’alarma pel risc d’infecció pel coronavirus, la línia L41 Zona Educacional–Estació varia parcialment el seu recorregut (d’anada i tornada) per tal de fer parada a l’Hospital Joan XXIII.

«La situació actual requereix garantir l’enllaç de tots els barris amb els centres d’atenció sanitària», argumenta Fortuny. De fet, aquesta mesura permet als veïns i veïnes de la part baixa la connexió amb l’Hospital Joan XXIII mitjançant el transport públic municipal. Els horaris i el detall de tots els recorreguts estan disponibles al web de l’EMT.

tracking