Diari Més

Sense morts per Covid-19 però amb 14 casos nous a Tarragona

El Departament de Salut ha registrat una nova alta per coronavirus a la regió sanitària Camp de Tarragona

Una imatge d'arxiu del centre hospitalari reusenc.

La FUNCA s'integra a l'Hospital Sant Joan com un servei mèdic mésGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut ha actualitzat les dades sobre contagis i defuncions per coronavirus al territori català. Pel que fa als registres a Tarragona, la xifra de defuncions es manté en 424, després que no s'hagi registrat cap mort en les darreres 24 hores. En concret, 381 pertanyen a la regió sanitària Camp de Tarragona i 43 a les Terres de l'Ebre.

Pel que fa als contagis, el Camp de Tarragona té un lleuger increment de 13 casos nous que eleven la xifra als 2.027 i les Terres de l'Ebre en registra un de nou que situa el nombre total en 323 afectats. Finalment, pel que fa a les altes, el Camp de Tarragona ha sumat una nova alta que deixa la xifra de curats en 965 i a les Terres de l'Ebre es mantenen en 123.

Catalunya

En l'àmbit global de Catalunya, les funeràries han declarat un total de 12.180 persones mortes amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.663 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.974 a una residència i 778 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Pel que fa als casos, el Departament de Salut informa quehi ha hagut un total de 65.901 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.034 persones han estat ingressades de gravetat i actualment en queden 164. A més,s’han comptabilitzat fins avui un total de 37.555 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.817 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

tracking