Diari Més

Comerç

El bar restaurant La Tartana de Tarragona tanca pel Coronavirus

Els propietaris comenten que «la situació actual ha fet que ens replantegem deixar-ho»

L'establiment ha abaixat la persiana definitivament.

El bar restaurant La Tartana de Tarragona tanca pel Coronavirus@crisjuncosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bar restaurant La Tartana ja és història de Tarragona i, especialment, delBarridel Port. Aquest emblemàtic local, ubicat a la plaça dels Carros ha decidit abaixar la persiana definitivament a causa de la crisi del Coronavirus. En un comunicat, els seus propietaris anuncien que «la situació actual ha fet que ens replantegem deixar-ho».

«Fa trenta i tants vam arribar a aquesta plaçacarregatsd'il·lusions, amb moltes ganes d'obrir un dels negocis més arrelats d'aquest país», inicia el comunicat, que continua «mai ens pensàvem que acabaria sent una de les parts més importants de la nostra vida». «Aquí, ens hem deixat la pell i ens hem fet grans servint cafès, entrepans, truites i d'altres delícies del negoci», afegeixen.

Però, per als propietaris de l'establiment, Pere iMayte, el més important d'aquest negoci ha estat «la clientela tan maca que hem tingut», i remarquen la «diversitat de gent, diferents idees polítiques, llenguatges i molt més, però sobretot bona gent». LaMayte, confessa que volia jubilar-se i fer una festa per tothom, «pels d'ara i també pels d'abans», però la crisi del coronavirus o ho ha fet possible i ha hagut d'avançar el tancament del local. «Quan algú parli de la plaça dels Carros, ens agradaria que diguessin aquí hi havia un bar anomenat La Tartana i era dels meus amics, el Pere i laMayte», finalitza el comunicat.

tracking