Diari Més

Comerç

L'app 'Som Comerç TGN' arriba als 100 establiments inscrits

Els comerciants adherits poden sol·licitar un ajut directe de 100 euros

Imatge de l'app 'Som Comerç TGN'

L'app 'Som Comerç TGN' arriba als 100 establiments inscritsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova app moneder Som Comerç TGN impulsada per la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona ja ha arribat als 100 establiments inscrits. L'aplicació per a mòbils està tenint molt d'interès pel comerç local ja que serveix tant per a donar a conèixer productes i serveis com per poder oferir als usuaris promocions úniques i participar en campanyes municipals i d'associacions.

Els establiments que es vulguin inscriure han d'estar establerts a la ciutat de Tarragona i poden fer-ho mitjançant el formulari que trobaran al web http://www.tarragona.cat/AppSomComerçTGN.

A més, als comerciants se'ls farà una formació per poder treure el màxim rendiment de l'aplicació. A més, poden sol·licitar un ajut directe de 100 euros per adherir-se a l’aplicació Som Comerç TGNsegons els termes i requisits publicats a la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

Aquesta eina s'ha implantat per a combatre la situació generada per la COVID-19 en el sector, a la vegada que contribueix en la digitalització dels comerços com a estratègia per encarar el futur del sector.

Per a més informació sobre a l'app Som Comerç TGN es pot accedir al web de l'aplicació. A més, els establiments que vulguin rebre informació sobre l’app es poden posar en contacte mitjançant el correu a somcomerctgn@tarragona.cat o trucar al telèfon 977 245 577.

tracking