Diari Més

L'Ajuntament de Tarragona ja no limitarà l'horari de les terrasses

Els bars ja poden obrir fins a l’hora habitual i no estan limitats a les 11 de la nit

Els establiments de Tarragona han de recollir taules i cadires a les 23 h., tot i que l'Estat espanyol permet fer-ho a l'hora habitual.

Tarragona és l'unica ciutat de la zona que obliga a tancar les terrasses de bar a les onze de la nitGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bars i restaurants de Tarragona podran obrir, des d'aquest dilluns, fins a l’hora que marca la seva llicència, ja que l’Ajuntament ha trencat amb la limitació horària que els havia imposat fins ara.

La regidora de Domini Públic, Paula Varas, explicava a Diari Més que «apel·lem a la responsabilitat del sector i invitem als empresaris a prendre les mesures de seguretat i conciliar amb els veïns, així com respectar les zones de vianants i l’accessibilitat als edificis». Varas lamentava que alguns negocis no van respectar, durant els primers dies, les distàncies entre taules, tot i que reconeixia que la situació es va anar regulant.

Pel que fa a les sol·licituds d’ampliació de terrassa, Varas assegurava que se n’han presentat prop de 200 i que s’han acceptat la majoria. «Des del principi vam dir que a la plaça de la Font, la plaça del Fòrum i al carrer Lleida no es podien ampliar les terrasses, i ho hem acceptat allí on l’espai ho ha permès», defensava Varas. Així doncs, les terrasses estaran obertes fins a les 24 h. entre setmana i fins a la 1 h. en cap de setmana.

tracking