Diari Més

Policial

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per robar amb força en un pis de Tarragona

Els agents van localitzar-los amagats a la terrassa de l'edifici del costat

Durant el període de confinament obligatori vigent no està permesa cap activitat de lleure a l'aire lliure

Els Mossos d'Esquadra denuncien tres persones per trencar el confinament a les platges de Sitgescedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElsMossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge dos joves de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els fets es van produir passades les quatre de la matinada quan un testimoni va veure com dos individus escalaven per la façana d'un edifici i accedien al primer pis a través d'una finestra.

Ràpidament, una patrulla es va adreçar al lloc i va accedir a l'edifici. En arribar, just davant de l'ascensor, van trobar una bicicleta tipus mountain bike recolzada a la paret. Llavors, els mossos van sentir sorolls provinents de les plantes superiors i van pujar ràpidament.

Els agents van arribar a la terrassa de l'edifici sense trobar ningú. Aleshores, es van enfilar a una caseta i des d'allà van veure un casc de bicicleta damunt d'una màquina d'aire condicionat situada al límit de l'edifici. Davant la possibilitat que els lladres haguessin saltat a la terrassa del bloc contigu, van passar a l'altra terrassa i van fer recerca per tota la zona.

Darrera d'un mur de la terrassa de l'edifici del costat, els agents van localitzar amagats els dos lladres. Tot seguit els van escorcollar i a un d'ells li van trobar un joc de claus que va resultar ser del pis on havien entrat a robar i que havien utilitzat per sortir.

Una vegada detinguts, els mossos van comprovar que els lladres havien trencat el tancament de la finestra fent palanca. A l'interior del pis també van trobar una palanca i dos tornavisos. Els agents van contactar amb la propietària del pis i van confirmar que tant la bicicleta com el casc i el joc de claus eren seus.

Els detinguts, amb un antecedent cadascú per delicte contra el patrimoni, van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking