Diari Més

Política

Hermán Pinedo torna a ser secretari general de Podem a Tarragona

Se'l va suspendre del càrrec a l'octubre, acusat d'haver actuat de forma «improcedent»

El regidor d'En Comú Podem a l'Ajuntament, Hermán Pinedo.

Pinedo diu que la seva inhabilitació de Podem és una «venjança»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HermánPinedo torna a ser el secretari general de Podem a Tarragona després que el partit hagi decidit aixecar-li la suspensió cautelar que li van imposar el passat 4 d'octubre. «Per mi és una notícia esperada, ja que sempre he confiat en la meva innocència i vaig sostenir que els fets que se m'imputaven no eren motiu de suspensió», defensa Pinedo.

Podem Catalunya va acusar Pinedo d'haver actuat de forma «improcedent» i, segons el polític, a l'expedient se l'acusava d'haver qüestionat en un parell de piulades al candidat d'En Comú Podem per Tarragona el 28-A, Ismael Cortés, pel fet que encapçalés la candidatura tot i no ser de la demarcació ni viure-hi. «Em sembla legítim ia dia d'avuiencara tinc dubtes que una persona que no viu aquí hagi de ser la candidata». A més, també se l'acusava de no haver convocat una assemblea ciutadana, però ell ho va negar afirmant que el 7 de juny Podem va convocar per correu electrònic una assemblea d'En Comú Podem Tarragona.

Finalment, Podem ha decidit aixecar aquesta suspensió i Pinedo tornarà a ser el secretari general del partit polític a Tarragona. «A nivell polític, Podem recuperarà la seva activitat a Tarragona corregint errors que s'han pogut cometre en el passat», detalla Pinedo, qui afegeix que «el treball implica recuperar l'activitat política i orgànica, sempre en un marc de col·laboració permanent amb Catalunya en Comú». «El treball de la coalició està sent fonamental pel canvi a la nostra ciutat i seguirem treballant en aquest sentit», finalitza.

tracking