Diari Més

Terrasses

Els restauradors de Tarragona suspenen la protesta contra la limitació horària

El consistori els ha promès més «flexibilitat»

Imatge de la plaça de la Font del dilluns de la setmana passada, on es farà la protesta.

Els bars de Tarragona protestaran contra l'horari de tancament de les terrassesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propietaris d’un grup de restaurants i bars de Tarragona que havien de manifestar-se avui a les 11 hores del matí en contra de la limitació horària de les terrasses imposada per l’Ajuntament han cancel·lat la protesta després que el consistori s’hagi compromès a una «flexibilització» de les mesures a partir de dilluns, quan està previst que Tarragona entri a la Fase 2 del desconfinament.

Fruit de la polèmica entre restauradors i l’Ajuntament de Tarragona a causa d’aquesta limitació horària, publicada en aquest mitjà, el consistori ha proposat als propietaris valorar unes noves mesures menys restrictives pels seus negocis. Segons fonts de l’Ajuntament, «la voluntat és ampliar els horaris» més enllà de les 23 hores, una limitació que els propietaris de bars i restaurants consideraven un greuge comparatiu respecte als negocis d’altres ciutats, on es permet que les terrasses estiguin obertes fins a l’hora que marca la llicència del local.

Els restauradors s’han vist obligats a donar confiança a l’ajuntament però asseguren que «si les mesures que adopten no són suficients reprendrem la protesta».

tracking