Diari Més

Medi ambient

La pluja provoca el despreniment de roques d'un mur de la platja Llarga

Es tracta d’una paret de contenció que separa la sorra de la finca del Càmping Las Palmeras

Roques que es van desprendre del mur de contenció a causa de les pluges dels últims dies.

La pluja provoca el despreniment de roques d'un mur de la platja LlargaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pluges i el vent d’aquesta última setmana van provocar el despreniment de diverses roques que formaven part d’un mur de contenció que separa la platja Llarga de la finca del Càmping Las Palmeras.

Segons fonts del departament de Costa del Ministeri per la Transició Ecològica del govern espanyol consultades per Diari Més, es tracta d’una paret a la qual, històricament, se li ha anat afegint pedres per consolidar-la i protegir-la de l’onatge i les llevantades dels temporals. En aquest sentit, asseguren que l’actuació més immediata per a solucionar els fets serà l’aportació de sorra per part del ministeri per tal d’apantallar la zona més fràgil del mur.

Tot i que en un primer moment semblava que es podia tractar del mur que el mateix càmping va construir per evitar que els efectes del temporal Glòria acabessin produint l’ensorrament de part del complex turístic, finalment no ha estat així, segons les fonts del govern espanyol. L’actuació que en el seu dia va dur a terme l’empresa no tenia el permís del departament de Costa del ministeri ni s’estava fent amb els materials corresponents i, per aquest motiu, es va obrir un expedient sancionador al càmping que encara no se’n coneix la resolució.

tracking