Diari Més

Residus

Renoven les illes de contenidors dels municipis del Tarragonès

Tarragona, la Pobla de Mafumet, el Catllar o Roda de Berà entre altres tindran un nou sistema de recollida selectiva de residus

Antoni López membre de la junta govern del Consell Comarcal del Tarragonès amb els nous contenidors a Tarragona.

Renoven les illes de contenidors dels municipis del TarragonèsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els municipis del Tarragonès com el Catllar, la Pobla de Mafumet, Roda de Berà o Tarragona, comencen a renovar les illes de contenidors i tindran un nou sistema de gestió de la recollida d'escombraries gràcies al conveni amb el Consell Comarcal del Tarragonès.

Pel que fa a Roda de Berà, l’empresa adjudicatària del servei, FCC Medioambiente, ha començat pel barri de La Barquera, retirant els contenidors vells i instal·lant els nous, que són totalment metàl·lics i amb més capacitat que els antics. La implantació continuarà per tots els barris de la costa, i seguirà pel Francaset i Berà Mar, per finalitzar al nucli urbà i als barris del nord. Es preveu que l’1 de juny el servei estigui implantat a tot el municipi.

En el cas del Catllar, entre divendres i disssabte el Consell Comarcal canviarà totes les illes de contenidors pel nou model i entraran en servei els nous camions i màquines d'escombrar. A més, el municipi ha ampliat l'horari de la deixalleria, obrint també els dimecres.

tracking