Diari Més

Solidari

Els Xiquets del Serrallo inicien una campanya per impulsar el comerç de Tarragona

Amb el lema 'Reactivem-nos junts!' la colla vol donar a conèixer les empreses que sempre han col·laborat amb l'entitat

La colla aquesta temporada estrena junta directiva i una aplicació mòbil per confirmar l'assistència.

Els Xiquets del Serrallo comencen avui els assajosXiquets del Serrallo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona han deciditiniciar una campanya per a impulsar el comerç a la ciutat Tarragona amb l’arribada de la Fase 1 de desconfinament, conscients de la situació actual i de què «molts castellers i castelleres estan patint en primera persona les conseqüències econòmiquesprovocades per la COVID-19».

Per aquest motiu, avui han presentat la campanya Reactivem-nos junts! que té per objectiu donar a conèixeraquells empresaris relacionats directament amb la colla del Serrallo, negocis dels seus castellers, empreses que sempre han col·laborat amb l’entitat o d’altres que han volgut fer pinya en aquests moments tan complicats.

La campanya ja compta amb més d’una vintena de comerços de diferents àmbits, com són l’alimentació, la restauració o els serveis, i s’espera poder augmentar la xifra en els pròxims dies. La majoria d'aquestes botigues tenen la seu a la ciutat de Tarragona, però també n'hi ha de la resta de la província.

Des de l’entitat serrallenca tenen l’esperança que això serveixi per a donar un impuls al petit comerç i per a donar a conèixer aquells establiments i comerços que, any rere any, han confiat en l’entitat i hi han estat quan se’ls ha necessitat. «Ara és moment de tornar-los aquest favor», expressen des de la junta de la colla, des d'on afegeixen que «volem que aquesta campanya serveixi per a donar un impuls al petit comerç, fer pinya i entre tots sortir-nos-en de la millor manera possible».

Els castellers dels Xiquets del Serrallo podran trobar el llistat de comerços a l’app de la colla i a la pàgina web. A més, es beneficiaran d’un descompte en la compra de productes o serveis als establiments adherits a la campanya. En total, es poden trobar fins a 27 empreses que pertanyen a la restauració, l'alimentació, alsvins, la salut i diversos serveis i botigues.

tracking