Diari Més

Oci

El nou format de la Tarraco Arena per acollir esdeveniments amb la màxima seguretat

Congreso 360º consisteix a situar als assistents asseguts i repartits al voltant d'una platea central

Imatge de la distribució del projecte Congreso 360º.

El nou format de la Tarraco Arena per acollir esdeveniments amb la màxima seguretatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaTarracoArena s'avança a l'anomenada 'Nova normalitat' i planeja una proposta real per tal d'acollir esdeveniments de grans dimensions, que compleixin amb les mesures més estrictes de distanciament i higiene general dictades per l'OMS i el Ministeri de Sanitat. Aquesta proposta és l'anomenadaCongreso360ºi consisteix a situar als assistents asseguts i repartits al voltant d'una platea central.

La proposta inclou l'accés a les instal·lacions de manera esglaonada però que no suposi un problema per als assistents, per aquest motiu comptarà amb més de 25 portes d'accés i deu obertures d'entrada i sortida a la platea central. A més a més, cada túnel d'entrada comptarà amb un nebulitzador i personal encarregat de repartir equips de protecció personal i material de desinfecció.

Els esdeveniments tindrien un escenari central rodejat de sis blocs delimitats i ubicats a la platea. Cada bloc tindrà espai per 40 o 60 persones assegurant el distanciament social. Pel que fa a les grades, es dividirien en blocs de 60 o 70 persones. D'aquesta manera laTarracoArena podria garantir un aforament d'entre 500 i 700 persones. A més, elCongreso360ºoferirà la possibilitat de connectar-se en streaming des de casa gràcies al sistema de banda ampla i connectivitat ultra ràpida que ofereixen les instal·lacions.

A més a més, elstechnologydevelopersestan desenvolupant un assistent virtual per tal que cada congressista tingui un lloc assignat una vegada confirmada la seva presència. Cada persona rebrà un codi QR amb un pla visual molt explicatiu per tal que pugui reconèixer fàcilment el seient assignat, a més de tenir una hora fixa d'entrada i una porta d'accés. Amb totes aquestes mesures laTarracoArena assegura als seus assistents unes condicions de màxima seguretat en l'accés a les seves instal·lacions.

tracking