Diari Més

A l'espera de tornar a fer directes

Els quatre musics que conformen els Stone Vibe

Els quatre musics que conformen els Stone Vibe.

A l'espera de tornar a fer directesRoger Comella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estat d’alarma ha agafat els Stone Vibe, la banda guanyadora del concurs Reussona 2019, amb el seu segon treball acabat de fer i un concert de presentació programat per al 5 de juny que, almenys en el format tradicional, no es podrà fer. La banda, una formació de rock amb influències clàssiques i dels 90s/stoner, tenia enllestit Wake Up, un treball que consta de dotze temes amb els quals vol evidenciar la maduresa musical assolida des de la publicació del seu primer treball autoeditat, The Game, el 2017.

Stone Vibe va néixer a finals del 2016 i està formada per Álex Pouget (veu i guitarra), Albert Ramos (guitarra), David Rodríguez (bateria) i Víctor Corbí (baix). Fins al 13 de maig, la banda està promocionant una campanya de mecenatge a través de Verkami (www.vkm.is/stonevibe) engegada per al finançament del llançament i la presentació en directe del nou disc. A tres dies per al final, els Stone Vibe ja han assolit i sobrepassat l’objectiu que s’havien proposat, però l’actual situació d’emergència sanitària els ha obligat a modificar els plans. «Havíem de presentar Wake Up el 5 de juny a la Sala Zero però això ha quedat desestimat», explica l’Albert Ramos. Ara, el grup està valorant noves dates per fer aquest primer directe, al voltant del mes de setembre o ja cap a finals d’any, però sempre en funció dels esdeveniments. «També teníem mig parlats concerts a Saragossa, Madrid i el País Basc, i tot ha quedat penjat», explica. Així i tot, l’Albert apunta que tot el que obtinguin del programa de mecenatge serà benvingut, perquè a més de cobrir els objectius inicials, els ajudarà en els projectes vinculats al nou treball, com ara futurs videoclips.

A finals del mes d’abril els Stone Vibe van estrenar el videoclip del single In the name, gravat tot just abans de l’estat d’alarma, i durant aquests dies de confinament la banda ha aprofitat per presentar acústics de quatre temes del seu nou treball. Tot i això, Ramos explica que tampoc pretenien «desgranar el nou disc», assenyalant que un dels temors de la banda és que amb el confinament i la incertesa, el seu treball, i el de tants altres músics que es troben en la mateixa situació, «acabi passant una mica desapercebut perquè no es podrà presentar en concerts».

De totes maneres, el llançament del disc Wake Up es farà oficial el dia 5 de juny, quan estarà disponible a través de totes les plataformes digitals, a l’espera de poder fer el directe amb públic. Aquest treball ha estat gravat a Oxigen Studis amb Ramon Berlanga. Els Stone Vibe han comptat amb l’ajuda de Quim Mas (Crim, Mastegot, The Gundown) com a productor, mentre que el master es va fer a Madrid, amb Nik Litwin, a Mastering Mansion. «Aquest segon disc el veiem com la nostra carta de presentació, amb un so completament consolidat i la banda funcionant al 100% després de tres anys fent concerts i de guanyar diversos concursos», apunta el guitarra de la formació.

'Wake Up', el nou treball de la banda.

A l'espera de tornar a fer directescedida

tracking