Diari Més

Reparteixen 2.300 roses solidàries a una dotzena de centres sanitaris de Tarragona per Sant Jordi

El personal rep amb sorpresa i agraïment la iniciativa impulsada pel Club Excursionista Trail Tarraco

Quatre professionals sanitaris del Joan XXIII de Tarragona amb la seva rosa solidària a les mans.

Reparteixen 2.300 roses solidàries a una dotzena de centres sanitaris de Tarragona per Sant JordiACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Excursionista Trail Tarraco reparteix aquest dijous unes 2.300 roses en una dotzena de centres sanitaris de Tarragona com a gest d'agraïment als professionals que, des de fa setmanes, combaten la pandèmia del coronavirus. La campanya 'Roses i Somriures' es va engegar fa un parell de setmanes en previsió d'un Sant Jordi atípic, sense parades de llibres ni roses al carrer. Durant aquest temps l'entitat esportiva ha estat recollint aportacions solidàries d'un mínim de dos euros per adquirir les flors i la resposta, diu, ha superat les expectatives. «L'objectiu és que aquesta gent que ho està donant tot per nosaltres tingui un moment de descans i pugui endur-se una rosa», ha apuntat Juanma Nieto, membre de la junta directiva del club.
Amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Tarragona, dos membres de l'entitat esportiva han iniciat el recorregut solidari a l'hospital Joan XXIII carregats amb centenars de roses. La seva arribada, a quarts de nou del matí, ha estat una agradable sorpresa per als treballadors que entraven a treballar o sortien del torn de nit. «No pensava celebrar la diada, la qual cosa és una pena perquè a mi, en concret, m'encanta Sant Jordi. Ha sigut tota una sorpresa trobar-nos això», ha valorat la Beatriz, resident d'Oftalmologia.

Després d'un intercanvi d'aplaudiments al vestíbul, les roses han inundat ràpidament els passadissos i plantes de l'hospital, en mans del personal. «Estem molt satisfets perquè quan va sorgir la idea i vam començar la veritat és que el màxim a què aspiràvem era portar mig miler de roses al Joan XXIII. No esperàvem tan bona acollida i que arribéssim a les 2.300», ha destacat Nieto.

El repartiment de roses també arribarà durant la jornada al Sociosanitari Francolí, la clínica Monegal, l'hospital de Santa Tecla, el CAP de Llevant, el CAP de Sant Pere i Sant Pau, el CAP La Granja, el CAP Jaume I, el CAP Tarraco, el CAP Muralles, el CAP Bonavista, l'Hospital Sant Joan de Reus i el CAP Constantí.

tracking