Diari Més

Un nou despreniment a un edifici malmès del carrer Civaderia atemoreix els veïns

Jordi Ferré, president de l'Associació de Veïns de la Catedral apunta que «aquest edifici fa anys que es troba en un greu estat de degradació»

Imatge de la paret on s'ha produit el desprendiment.

Un nou desprendiment a la paret del carrer Civaderia atemoreix als veïnsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat divendres, un dels edificis ubicats al carrerCivaderiade la Part Alta de Tarragona va patir undesprenimenten una paret. Això va obligar a tallar part del carrer. Aquest matí,tal comha pogut saber el Diari Més, els veïns han vist comqueiaun nou tros de l'edifici deixant a la llum part de l'interior.

JordiFerré, president de l'Associació de Veïns de la Catedral apunta que «aquest edificifa anys que es trobaen un greu estat de degradació i creu que de manera urgent calprendremesures i arreglar aquest edifici perquè, delocontrari, és un risc pels veïns que estan atemorits». També explica que elconsistori«ha posattanques per evitar que es pugui passar per sota però cal reforçar la il·luminació,a la nitdonat que pot passar inadvertida la senyalització i provocar un accident dels vehicles que circulen per aquest carrer».

L'edifici, segons apuntaFerré, va estarokupatdurant molt de temps i es va cremar una part de l'edifici, empitjorant així la seva situació. Posteriorment es va tapiar l'accés.Ferrédestaca també que aquest té una capella antiga que caldria haver conservat pel seu valor històric.

tracking