Diari Més

Les 17 famílies de Campclar s'allotjaran al Càmping Trillas de Tamarit

Salou va rebutjar acollir-les

Interior del Càmping Trillas de Tamarit.

Les 17 famílies de Campclar s'allotjaran al Càmping Trillas de TamaritCàmping Trillas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les 17 famílies del barri tarragoní deCampclarque s'havien de reallotjar després d'haver quedar-se quedat sense subministraments a causa d'un incendi s'ubicaran al CàmpingTrillasde Tamarit.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, ja tenen un sostre després que se'ls cremés la sala de comptadors del seu edifici, situació que encara va complicar més el confinament.

En principi, la idea era ubicar-los a Salou, tot i que des de la capital de la Costa Daurada se'ls va negar l'allotjament. Segons un comunicat emès pel consistori, l'alcalde Pere Granados, s'hi va oposar per no posar en perill els seus veïns. «Si la Generalitat no ens garanteix que han superat, satisfactòriament, una prova prèvia, PCR, per descartar el coronavirus».

Per la seva banda, Pau Ricomà, també mitjançant un comunicat a la premsa, ha detallat que «no podem deixar 17 famílies sense subministraments i desemparades en ple estat d'alarma com el que vivim». El batlle ha afegit que «estem fent seguiment d'aquest cas des del primer dia i en veure que no prosperava la solució que va trobar l'Agència Catalana de l'Habitatge de reubicar-les temporalment a Salou, vam posar-nos a treballar per trobar un habitatge per aquestes famílies».

Ricomà ha remarcat que «era necessari trobar un espai que permetés a les famílies viure el confinament en unes condicions dignes i les instal·lacions del càmping ho permetran».

La sala de comptadors es va cremar el passat 2 d'abril. Concretament va ser el bloc de pisos del número 4 del carrer Riu Brugent del barri tarragoní. L'Agència Catalana de l'Habitatge té previst iniciar les obres d'arranjament de lainstal·lacióelèctrica demà, 14 d'abril.

tracking