Diari Més

Ciutat

La natura s'obre pas al Pla de la Seu de Tarragona

La manca de visitants i la suspensió de la Setmana Santa ha propiciat una imatge inèdita de la plaça davant la catedral

Imatge de les herbes que creixen al Pla de la Seu.

La natura s'obre pas al Pla de la Seu de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa dies que no hi ha fidels que accedeixin a la zona i tampoc turistes i visitants atrets per l'atractiu turístic de la zona. Enguany, a més, la suspensió de la celebració de la Setmana Santa ha tret del carrer els tradicionals passos de les confraries i els milers i milers de persones que els acompanyaven.

Una de les conseqüències directes d'aquesta dràstica reducció de la presència humana és que la natura està tornant a ocupar espais que abans no podia a causa del 'desgast' generat per les persones.

D'aquesta manera ara és possible veure com al Pla de la Seu, les velles pedres de la plaça davant la catedral comencen a omplir-se d'herbes que, d'altres circumstàncies, no podrien créixer. Les juntes de les pedres han començat a veure renéixer el verd d'una natura que fa anys que ha perdut la companyia de les pedres dels edificis i les construccions de la Part Alta.

Per les xarxes socials han començat a circular imatges del creixement de les herbes. Un creixement que si el consistori i l'aixecament del confinament no hi posen remei, permetrà veure un mantell ben verd a la zona en poques setmanes.

La zona del Pla de la Seu està començant a cobrir-se de verd.

La natura s'obre pas al Pla de la Seu de Tarragona

La zona del Pla de la Seu està començant a cobrir-se de verd.

La natura s'obre pas al Pla de la Seu de Tarragona

tracking