Diari Més

«Només veure la cara d'alegria dels nens quan reben la mona ja val la pena»

Miquel Arrufat de la Pastisseria Fleca 2000 explica que la situació els ha animat a crear la botiga on-line

Imatge de les mones de la pastisseria Fleca 2000.

«Només veure la cara d'alegria dels nens quan reben la mona ja val la pena»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xocolata de la mona és una tradició que els infants esperen amb il·lusió quan s'apropa la Setmana Santa. Simbolitza que l'abstinència de la Quaresma s'ha acabat i tornem adisfrutardels dolços. La situació actual està obligant que els més petits romanguin confinats a casa sense possibilitat de gaudir del bon temps ni de les que, en un altre moment, serien unes anhelades vacances. Tanmateix, no hi ha impediment per poder gaudir de la sorpresa de rebre aquest dolç de part de padrins i padrines.

Fer arribar la mona als nens és un dels objectius de Miquel Arrufat, propietari de la Pastisseria Fleca 2000. Ell i el seu equip han hagut d'adaptar el seu negoci a la nova situació en pocs dies. «Vèiem que aquest any no podríem vendre aquests pastissos tan tradicionals als nostres clients i vam decidirferun gir i apostar per fer-ho de maneraon-line», explica. «Va ser dimarts que ho vam posar en marxa i estem tenint una molt bona acollida», i afegeix que durant aquests dies s'ha adonat que «determinats productes, la gent, està disposada a comprar-los on-line però prefereix comerços que coneixen, que són de proximitat, perquè els inspiren més confiança».

Els infants quan reben la mona a casa de part del seu padrí o padrina tenen una gran sorpresa, «només de veure la cara d'alegria dels més petits quan reben la mona ja val la pena tot l'esforç», explica. I considera que és una satisfacció veure com molts dels seus clients valoren quepoguinportar aquesta mona als seus fillols en aquests moments. Les preferències dels nens no canvien i no s'obliden de la PepaPig, els unicorns, elscomandamentsde laplayi les tradicionals figures de futbol o d'ous de xocolata.

En realitat, posar en marxar aquest nou sistema de vendes en tan poc temps no ha resultat fàcil per la Pastisseria Fleca 2000 que ha hagutd'adaptar-sed'un dia per l'altre. «La principal dificultat és la distribució, la fem nosaltres mateixos i no l'hem repercutit en el preu que es mantenen igual que l'any passat», explica des del seu vehicle de repartiment.

Un nou model de negoci

Malgratl'esforç reconeix que les seves vendes es veuran afectades en aquesta estranya situació però mira amb esperança el futur. La botigaen líniaque acaben d'inaugurar es mantindrà quan acabi aquesta situació i continuarem venent d'aquesta manera. Arrufat creu que aquesta situació transformarà molts negocis, entre aquests el seu que continuarà oferint els productes de maneraon-line. «La gent que vulgui pot ja adquirir pastissos o altres productes amb la nostra plataforma, fins i tot regalar un esmorzar si vol sorprendre algú per exemple pel seu aniversari».

Totes les comandes es poden fer mitjançant la seva webhttps://bakeronline.es/es-ca/fleca2000-entregao consultant les seves xarxes socials.

tracking