Diari Més

L'Ajuntament de Tarragona impulsa una enquesta per saber com afronta la ciutadania el confinament

És una consulta periòdica a les famílies per saber específicament com viuen la situació

Una client

L'Estat espanyol registra 2.538 nous positius i supera els 13.700 casos de coronavirus, amb 598 mortsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona vol conèixer com la ciutadania està afrontant la situació de confinament per la COVID-19. Per aquest motiu, s’ha afegit a la iniciativa que s'està fent en l'àmbit català a través d'una consulta periòdica a les famílies, en aquest cas per saber específicament com viuen aquest moment els veïns i veïnes de Tarragona.

«Els resultats –explica el conseller de Serveis Centrals, Jordi Fortuny- ajudaran a millorar la gestió de la crisi, seran útils i els rebran totes les persones que hi participin». L’enquesta planteja conèixer la percepció que la ciutadania de Tarragona té de la informació que li arriba i la confiança que els mereix els canals i fonts a través dels quals obtenen aquesta informació. Per altra banda, es vol determinar els canvis laborals i d’hàbits a la llar que ha provocat l’estat d’alarma; també es vol conèixer l’estat d’ànim de la ciutadania durant l’estat d’alarma i, finalment, saber de primera mà el nivell de preocupació pel que fa a la salut i l’economia que provoca la pandèmia. Som un govern obert i necessitem informació.

A l’enquesta hi pot participar tota la ciutadania major de 16 anys resident a Tarragona. El qüestionari està estructurat en un màxim de 10 preguntes. La participació en l'enquesta té la data límit de dimarts vinent i els dies següents es publicaran els resultats i també s'enviaran –mitjanant correu electrònic- a totes les persones participants.

Per participar-hi s’ha de donar d’alta al portal Ceres, on s’ha d’anar responent les diferents qüestions que es plantegen. L'enllaç, aquí.

tracking