Diari Més

Policial

Un home s'autolesiona al balcó del seu domicili a Bonavista

Els fets van ocórrer dimarts a la tarda i es tracta d'un home de 43 anys que tindria una malaltia mental

Imatge del dispositiu policial.

Un home s'autolesiona al balcó del seu domicili a BonavistaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 43 anys es va autolesionar clavant-se un ganivet al balcó del seu domicili a Bonavista, el dimarts a les 14 hores, escena que va crear una gran alarma entre els veïns del carrer 3 del barri de Ponent. L'home, que patiria algun tipus de malaltia mental, va arribar a fer-se un tall al coll, fet que va causar que perdés molta sang.

Diversos operatius dels Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets i fins a 6 agents van ser necessaris per reduir-lo i tapar-li les greus ferides. Un cop reduït, van arribar dues ambulàncies, una d'elles medicalitzada, i els sanitaris el van punxar per calmar-lo. Va ser llavors quan el van dur a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Durant el moment dels fets, el 112 va rebre moltes trucades explicant el que passava. L'home patiria algun tipus de malaltia mental i, de fet, el dia abans havia estat a l'Hospital Joan XXIII per aquest motiu, des d'on el van enviar a casa seva. A més, estaria sota els efectes d’alguna substància estupefaent quan es va autolesionar.

tracking