Diari Més

Societat

Tarragona fa una crida a compartir internet durant el confinament

Consisteix en què qui tingui internet el comparteixi durant dues hores al dia de dilluns a divendres

Un 35% dels compradors han retornat algun producte comprat per internet.

Un de cada sis espanyols d'entre 18 i 65 anys compra per Internet al menys un cop al mesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona ha fet una crida a compartir la connexió a internet durant el confinament perquè els escolars que no tinguin accés a la xarxa puguin seguir el seu aprenentatge i, per això, ha posat en marxa la iniciativa ciutadana #Compartimwifi.

La iniciativa -segons informa l'Ajuntament de Tarragona, que li dona suport- consisteix en què qui tingui internet el comparteixi durant dues hores al dia de dilluns a divendres, de 10:00 a 12:00 hores i avisi mitjançant un cartell al portal de seu edifici o a l'ascensor.

D'aquesta manera, els escolars sense connexió podrien descarregar els materials i lliurar els treballs als seus centres.

Per la seva banda, l'Ajuntament també deixa accés obert a la xarxa wifi TGN_te_conecta dels edificis municipals de la ciutat i punts exteriors del casc antic de la Part Alta, perquè els estudiants puguin connectar-se des de casa.

Així, es deixarà oberta la xarxa dels centres cívics; de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona i el del Serveis Socials; els teatres i els museus, entre d'altres equipaments municipals.

tracking