Diari Més

Tradicions

La Setmana Santa tarragonina no descarta fer un acte simbòlic de reparació

Aquest dimecres noves activitats al Facebook de l'Arxiprestat de Tarragona

Imatge de l'emissió d'una missa des de Sant Francesc a través de Facebook.

La Setmana Santa tarragonina no descarta fer un acte simbòlic de reparació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Francesc Seritjol, president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona (AASST), no descarta organitzar un acte simbòlic per compensar l’anul·lació dels actes previstos per a aquest any i que han estat suspesos a causa de la pandèmia per coronavirus.

Seritjol va manifestar a aquesta redacció que «el primer de tot és la salut de les persones» i «hem acceptat amb tristor i ràbia el fet de no poder celebrar la Setmana Santa com volíem, de no poder sortir després de tot un any preparant-la». Seritjol va manifestar, per altra banda, «crec que fins al mes de juny no podrem tornar a una certa normalitat», i va afegir que, «de moment, no hem parlat» amb les diferents congregacions «de fer un acte simbòlic, però tampoc ho descarto».

El president de l’Agrupació d’Associacions va apuntar que «quan hagi passat la pandèmia, ja en parlarem». En aquest context, i en el marc de les activitats de Setmana Santa no presencials que es poden seguir mitjançant les xarxes socials, avui dimecres el Facebook de l’Arxiprestat de Tarragona oferirà, a partir de les 10 hores, l’activitat Coneguem la Passió segons Sant Joan, i a les 12 hores del migdia se celebrarà l’Àngelus. A les 17 hores, la parròquia de Sant Joan acollirà, a porta tancada, la missa i el Rosari del Dolor, actes organitzats per la Germandat Nostre Pare Jesús de la Passió.

tracking