Diari Més

Laboral

Denuncien que els responsables del centre penitenciari obert no han establert horaris per protegir a la plantilla

El CSIF titlla al director i la responsable del centre d'actuar amb «opacitat i d'autoritarisme»

Imatge d'arxiu del centre penitenciari obert de Tarragona.

Denuncien que els responsables del centre penitenciari obert no han establert horaris per protegir a la plantillaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha denunciat davant el secretari de Mesures Penals de la Generalitat, Amand Calderó, que el director del Centre Obert de Tarragona impedeix un horari flexible per evitar contagis de la Covid-19.

Segons denuncia aquest sindicat, el director del centre -situat a l'antiga presó urbana de Tarragona- es queda a casa per l'alarma sanitària, però no ha establert horaris a la plantilla per protegir-los del Covid-19.

L'escrit enviat al secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima indica que el Centre Obert i els Serveis Socials en l'Àmbit Penal de la província (SSAP) contravenen les mesures dictades pels Serveis Penitenciaris sobre l'horari.

Segons el sindicat, el director i la responsable de la SSAP es queden a casa, mentre la resta de la plantilla no pot flexibilitzar el seu horari, el que titllen de «risc innecessari, d'opacitat i d'autoritarisme».

CSIF assegura que ja va reclamar el passat 17 de març que s'adoptessin mesures per protegir la plantilla del coronavirus sense resultat.

tracking