Diari Més

Tarragona es troba sobrepassada amb l'atenció als sense sostre

L’Ajuntament està atenent més persones de les previstes i demana a altres municipis que se solidaritzin amb aquest col·lectiu

Imatge de l'interior de les instal·lacions.

L'Ajuntament habilita el pavelló del Serrallo per a persones sense sostreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, assegura que Tarragona està atenent més sense sostre dels que s'havien previst segons el cens, i apunta que «n'hi ha que vénen d'altres poblacions de la zona, ja que som l'únic municipi que ha dut a terme un dispositiu d'aquest tipus».

El pavelló del Serrallo compta amb una cinquantena de llits per aquest col·lectiu, però Ricomà assegura que s'han atés més d'una setantena de persones. «No es tracta d'entrar en cap conflicte, simplement estem fent un esforç solidari i estaria bé que fos compartit», sosté l’alcalde, que invita a altres ajuntaments a prendre mesures solidàries en la mateixa línia per tenir cura dels sense sostre.

En tot cas, Ricomà remarca que «és un servei que no deixem de fer i no hem deixat ningú sense atendre, i ho fem contents i orgullosos». A més, el batlle reivindica «la feina immensa de l'Institut Municipal de Serveis Socials, de la Creu Roja –que gestiona l'atenció al pavelló–, i de les institucions que ens estan ajudant en aquest sentit».

tracking