Diari Més

Entitats

Els Diables de Voramar renuncien a celebrar el 30è aniversari

No consideren adequat rebre cap subvenció pública o privada, «quan això acabi els esforços econòmics hauran de dedicar-se a recuperar el batec de la ciutat»

Imatge d'arxiu dels Diables Voramar en un correfoc.

La colla dels Diables Voramar del Serrallo-Víbria busquen logotipDiables Voramar-Víbria de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Diables Voramar-Víbria de Tarragona han anunciat la suspensió dels actes previstos aquest 2020 per la commemoració del seu 30è aniversari. L'actual situació d'alarma sanitària impedirà que es puguin realitzar les actuacions que haurien servit per recaptar ingressos dedicats ala posterior celebració de l'aniversari.

De tota manera, els Diables Voramar també expliquen que per la celebració havien demanat diverses subvencions tant a organismes públics com a empreses privades. La colla ha decidit renunciar també a aquestes subvencions.

En un comunicat, els diables expliquen que, «Tarragona ara no necessita una festa per celebrar el nostre aniversari», i afegeixen que, «quan tot això acabi i torni l'esperada normalitat, la ciutat necessitarà refer-se i els esforços econòmics hauran de concentrar-se, en els pròxims mesos, en reactivar el comerç i en tornar a recuperar el batec propi de la ciutat».

tracking