Diari Més

Empreses

Covestro dona 20.000 euros als hospitals de Tarragona per a la compra de material

La companyia química alemanya garanteix el subministrament de materials essencials per als sectors de la salut i l'alimentació

Porta d'entrada principal a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

Infraestructures adjudica la redacció del projecte del nou hospital Joan XXIIICristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Covestro donarà 20.000 euros als hospitals de la ciutat de Tarragona perquè puguin fer front a la compra de material en la lluita contra la covid-19. Concretament, la companyia donarà 10.000 euros a l'hospital Joan XXIII i uns altres 10.000 a l'Hospital Santa Tecla. A banda, farà una tercera donació del mateix import per a l'Hospital de Bellvitge.

Aquesta mesura se suma altres que l'empresa alemanya establerta al polígon químic sud està impulsant per a contribuir a mitigar l'impacte del coronavirus. Així doncs, Covestro es compromet a continuar subministrant materials essencials en sectors crítics, com el sanitari o el de l'alimentació. En aquest sentit, manté la producció de materials per a recobriments protectors en la fabricació de productes específics per al sector tèxtil sanitari, la construcció hospitalària i l'embalatge de productes de primera necessitat.

Així mateix, Covestro Espanya seguirà produint àcid clorhídric, un element essencial en la fabricació de productes de tractament i higienització d'aigua, i de productes de desinfecció per evitar la propagació del virus.

tracking