Diari Més

Societat

El Mercat Central amplia el lliurament a domicili per a beneficiar la gent gran

Les vendes ‘on-line’ han experimentat un considerable increment en les dues darreres setmanes

Les lletres del mercat, en castellà, tampoc no tenen l'accent col·locat.

Al Mercat Central de Tarragona li falten accentsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat Central de Tarragona ha ampliat el seu servei de lliurament de les comandes a domicili, per tal de donar una millor resposta als usuaris que no puguin sortir de casa mentre duri la situació d’excepcionalitat a conseqüència de l’amenaça del COVID-19. L’objectiu d’aquesta mesura és donar resposta a les persones que, segons les autoritats sanitàries, formen part dels grups de risc (persones grans o amb problemes de salut) o que per qüestions de falta de mitjans per desplaçar-se han vist limitat el seu accés a productes bàsics.Per efectuar la comanda, l’usuari haurà de trucar a les parades i realitzar les comandes de manera individual. En el moment del repartiment, el client rebrà una comanda unificada i efectuarà el pagament de la manera convinguda amb cada paradista. El servei tindrà un cost de cinc euros per als codis postals 43001, 43002, 43003, 43004, 43005, 43006 i 43007 i de sis euros en el cas dels codis postals 43008, 43100 i 43130. Des que va esclatar la crisi sanitària del coronavirus, l’empresa de mercats públics de Tarragona, així com els seus paradistes, han intensificat els esforços per tal d’assegurar l’abastament de productes de màxima qualitat, frescos i de proximitat, entre la població de la ciutat.

Des del primer moment, s’ha implantat un protocol que fixa al detall les mesures de seguretat i control sanitari per al personal de l’empresa de mercats com a les parades. A banda, s’ha adaptat l’horari comercial. Actualment el Mercat Central obre de 9 a 15 hores i la planta del supermercat de 9 a 16 hores, mentre que el Mercat de Torreforta de 9.30 a 14 hores. Espimsa ha potenciat el servei telefònic per realitzar les comandes i reduir al màxim el temps d’estada dins del mateix mercat i, en el cas del Mercat Central, s’ha posat a disposició dels clients un punt de recollida de les comandes a l’aparcament, previ acord entre client i paradista. Amb aquesta mesura es vol garantir l’adquisició de productes, facilitar l’exercici de compra sense cap contacte amb altres persones i rebre el producte a domicili amb les màximes garanties.

Fa dues setmanes, venedors del Mercat Central consultats per aquesta redacció van informar que les vendes on-line havien crescut fins a un 70 per cent quan abans eren el 30 per cent.

tracking