Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Tarragona lliura 30.000 guants i un miler de mascaretes a bombers i sanitaris

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona gestionarà la distribució

Un membre de Protecció Civil fa entrega de part del material de seguretat recollit.

L'Ajuntament de Tarragona lliura 30.000 guants i un miler de mascaretes a bombers i sanitarisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’àrea de Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona ha coordinat el lliurament de 30.000 guants i més d’un miler de mascaretes per protegir-se del coronavirus a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, per tal que aquesta gestioni distribueixi el material de seguretat de la manera més oportuna. Aquesta tasca la van dur a terme ahir dijous membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona.

Segons va informar, els guants es van recollir en les diferents llars d’infants municipals, «fet que exemplifica la feina transversal entre tots els departaments de l’Ajuntament, aquests últims dies», va informar l’administració de la plaça de la Font.

Per altra banda, aquests darrers dies també s’està recopilant i lliurant material de protecció individual, com mascaretes i guants, oferts per particulars, empreses i entitats, amb l’objectiu de cobrir necessitats o col·laborar amb persones de la xarxa de voluntariat, cossos de seguretat i emergències. «Avui dia s’han lliurat 5.000 guants i 1.200 mascaretes, més», van informar des de l’àrea de Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona.

Durant el període d’alarma decretat pel Govern de l’Estat a causa de la ràpida expansió de la pandèmia de coronavirus, des del departament de Protecció Civil, a través del seu voluntariat, «s’està realitzant un servei de matí i tarda, en el que amb megafonia als vehicles, s’estan difonent missatges a la població per tal compleixin amb el confinament, les distàncies de seguretat aconsellades i el compliment de les diferents mesures de neteja», va indicar. En aquest context, el citat departament municipal va indicar que «recorda a empreses, entitats o particulars, que puguin donar material d’estoc per l’emergència sanitària, com mascaretes, guants, entre d’altres, ho poden comunicar a l’adreça de correu electrònic pcivil@tarragona.cat per concretar el lliurament». L’objectiu és facilitar un material molt necessari per lluitar contra la pandèmia i protegir, d’aquesta manera, els sectors laborals més exposats a contraure la malaltia.

tracking