Diari Més

Una APP agrupa tota la informació sobre el coronavirus a Tarragona ciutat

L'Ajuntament ha llençat TGN Emergències, amb informació sobre les mesures impulsades, els serveis dels comerços i respostes a dubtes sobre el confinament

L'app està disponible per a Android i iOs.

Una APP agrupa tota la informació sobre el coronavirus a Tarragona ciutatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centralitzar tota la informació sobre les mesures que s'han pres a Tarragona ciutat arran de la crisi del coronavirus en una app. Aquest és l'objectiu de l'aplicació TGN Emergències, que acaba de llençar l'Ajuntament. Aquest nou servei ofereix informació actualitzada al minut de totes les mesures que s'han pres a la ciutat: restriccions de mobilitat, dubtes sobre el confinament, actualització dels missatges del govern, resolucions sobre tràmits, recursos, etc., i també el detall i dades de contacte dels serveis que estan actius en aquest moment d'emergència.

Aquesta app està disponible per a dispositius Android i iOs, i es complementa amb el lloc web, que es pot consultar des de tots els dispositius. La web des d'on es pot descarregar l'app TGN Emergències és https://www.tarragona.cat/app-tgnemergencies.

«Amb tanta informació que s'està generant diàriament crèiem que era indispensable posar-la a l'abast de la ciutadania. Per això hem creat aquesta eina d'informació de servei que resolt tots els dubtes que genera la pandèmia. L'objectiu és que es converteixi en una eina útil que contingui informació del coronavirus, així com totes les mesures que des del consistori estem adoptant», explica el conseller responsable de Tecnologia de la Informació i Comunicació, Jordi Fortuny.

Emergències, comerços i última hora

TGN Emergències inclourà informació diversa per tal d'oferir mitjançant un únic canal tot allò que pot requerir la ciutadania. Dins de l'aplicació s'hi pot trobar informació detallada sobre els serveis d'emergència que estan en funcionament a Tarragona i les seves dades de contacte. Així mateix, també s'informarà sobre els comerços de la ciutat i els serveis presencials i en línia que aquests ofereixen.

L'aplicació vol ser una eina per a esclarir de manera ràpida possibles dubtes. Per això inclou un espai de preguntes i respostes on els usuaris podran aclarir què poden fer i què no durant l'estat d'alarma. A banda, des de TGN Emergències es podrà accedir directament a l'app del Departament de Salut de la Generalitat, que et permet fer-te el test en cas que tinguis símptomes relacionats amb la Covid-19.

A tot això, cal sumar-hi que l'aplicació tindrà també accés amb els principals canals de comunicació de l'Ajuntament, com són el compte de Twitter @TGNAjuntament i l'espai de notícies del web municipal, perquè els usuaris estiguin informats de la darrera hora d'aquesta crisi a la ciutat.

tracking