Diari Més

Port

Les obres al Moll de Balears alenteixen el ritme però no s'aturen

El Port manté en marxa les obres que ja tenia engegades però extrema les mesures de seguretat i limita al mínim el nombre de treballadors

Imatge virtual del nou moll de Balears.

El Port de Tarragona licita el projecte del nou moll per a creuersPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres en marxa al Port de Tarragona, entre les quals en destaca el Moll de Balears o la remodelació de l'antiga seu de l'Autoritat Portuària, no s'han aturat, però han alentit el seu ritme. Des de l'APT, expliquen que les mesures adoptades arran de l'estat d'alarma no imposen l'aturada per a les obres en construcció. «El Port ha mantingut les obres en marxa per seguretat jurídica de totes les parts, a l'empara de les instruccions de Ports de l'Estat, ja que no es poden interrompre les obres que estan adjudicades, tan iniciades com per iniciar», detallen.

Davant d'aquesta realitat, el Port de Tarragona ha acordat una sèrie de mesures per garantir la seguretat i la salut de les persones en cadascuna de les obres, al mateix temps que dona compliment el fet establert a les normes especials establertes per a les obres. Així doncs, s'ha decidit rebaixar l'activitat en les obres al mínim indispensable per tal que, dins d'una continuïtat dels treballs, també es mantingui el mínim nombre de persones a peu d'obra.

Paral·lelament, el Port ha demanat que les empreses adoptin ràpidament les mesures preventives necessàries. En aquest sentit, cada empresa ha hagut d'implantar mesures preventives en les obres, i els responsables de Seguretat i Salut de cada obra han validat que aquestes s'ajustin a la normativa vigent pel COVID19 i en fan el seguiment.

tracking